Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Wiener schnitzel - lisztmentes, joghurtos rántott hús
húsimádóknak , kedvencünk , lisztmentes

Wiener schnitzel - lisztmentes, joghurtos rántott hús Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 30 perc Főzési idő: 25 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
395 kcal 11 g 45 g 30 g
5 / 9 Értékelés:

Összetevők:

  • 150 gr zsírszegény natúr joghurt
  • 150 gr zabpehely
  • 2 tk só
  • 100 gr parmezán sajt
  • 2 csipet fehér bors
  • 500 gr csirkemell

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk, a hártyáktól megfosztjuk, és fél cm vastag szeletekre vágjuk.
Ha van otthon apró szemű zabpehely, azzal dolgozunk, ha nincs, csak nagyobb szemű, azt ledaráljuk, mivel ez fogja helyettesíteni a zsemlemorzsát.
A hússzeleteket mindkét oldalukon sózzuk, borsozzuk, majd a natúr joghurtba forgatjuk, állni hagyjuk 10 percig.
A zabpelyhet összekeverjük a reszelt parmezánnal, beleforgatjuk a joghurtos csirkemellet.
A felesleges panírt lerázzuk, egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és előmelegített sütőben 200 fokon, kb. 25 perc alatt készre sütjük a hússzeleteket.
Citrommal kínáljuk.