Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Mentás őszibarack leves
frissítő , gyümölcsös , kényeztető

Mentás őszibarack leves Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 10 perc Főzési idő: 5 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
143 kcal 1 g 9 g 39 g
4 / 7 Értékelés:

Összetevők:

  • 200 ml zsírszegény natúr joghurt
  • 4 darab őszibarack
  • 2 csipet őrölt fahéj
  • 8 darab mentalevél
  • 3 ek eritrit
  • 600 ml 0,1%-os tej

Elkészítés:

Az őszibarackot meghámozzuk, kimagvazzuk és cikkekre vágjuk.
Turmixgépbe rakjuk, hozzáöntjük a csökkentett zsírtartalmú tejet , és a joghurtot.
Ízesítjük az eritrittel, a fahéjjal, és a mentalevelekkel.
Rövid ideig turmixoljuk, úgy, hogy apró darabokban maradjon benne gyümölcshús is.
Tálalásig hűtőben tálaljuk, majd tálkákba szedve, mentalevéllel díszítve kínáljuk.