4 személy részére | Előkészületi idő: 15 perc | Főzési idő: 35 perc |
Kalória | Zsír | Protein | Szénhidrát |
---|---|---|---|
156 kcal | 8 g | 6 g | 20 g |
A sütőtököt feldaraboljuk, meghámozzuk és felkockázzuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk és az olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a sütőtök kockákat, majd a két alapanyagot összepirítjuk.
Ha kellőképp megpirultak a sütőtök kockák, felöntjük 8 dl vízzel és összeforraljuk.
Forrás után kb. 15-20 perc alatt alacsony hőmérsékleten puhára főzzük.
Ha megpuhult, hozzáadjuk a pecorino sajtot, botmixerrel krémesre pürésítjük, majd ízesítjük a sóval, a fehér borssal és a rozmaringgal.
Mivel laktató étel, önálló fogásként is megállja a helyét az étkező asztalon.