Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Ánizsos őszibarack vajon pirított dióval
ánizs , gyümölcsös , őszi

Ánizsos őszibarack vajon pirított dióval Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 5 perc Főzési idő: 15 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
103 kcal 3 g 2 g 23 g
5 / 19 Értékelés:

Összetevők:

  • 4 darab szegfűbors
  • 1 csipet só
  • 2 ág rozmaring
  • 4 darab őszibarack
  • 40 gr margarin 20% zsírtartalmú
  • 2 ek diabetikus mézpótló
  • 2 darab csillagánizs

Elkészítés:

Az őszibarackot megtisztítjuk, kimagozzuk és cikkekre vágjuk.
Serpenyőben a vaj, vagy margarin felét megolvasztjuk, rátesszük a rozmaringot, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott barackot.
Az ánizzsal és szegfűborssal fűszerezzük.
Mikor kissé karamellizálódott a vaj, hozzáadjuk a mézpótlót, valamint a sót.
A hideg vaj másik felét hozzáadva hirtelen összeforraljuk. 
Tálalásig melegen tartjuk.
Pecsenyékhez, sültekhez kiváló köret.