4 személy részére | Előkészületi idő: 10 perc | Főzési idő: 30 perc |
Kalória | Zsír | Protein | Szénhidrát |
---|---|---|---|
169 kcal | 3 g | 21 g | 17 g |
A csirkemellet megmossuk, megtisztítjuk a hártyáktól, majd egyforma vékony csíkokra vágjuk.
Egy tálba téve megszórjuk egy evőkanál étkezési keményítővel, valamint a sóval, borssal.
Összekeverjük és 10 percig állni hagyjuk.
Tíz perc elteltével egy mélyebb wokban elkezdünk hevíteni egy evőkanál olívaolajat, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és aranybarnára pirítjuk.
Rátesszük a zöldségmixet, összevegyítjük és kb.10 percig pároljuk a hússal.
Hozzáadjuk a szójaszószt, a borecetet, a mézpótlót, valamint belereszeljük a gyömbért.
További öt percig pároljuk.
Végezetül kettő dl vízben elkeverünk kettő evőkanál étkezési keményítőt, hozzáadjuk a csirkés raguhoz, és egy-két percig összefőzzük.
Rizzsel tálaljuk.