Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Brownies sztracsatella krémmel
brownie , csoki imádóknak , csoki imádóknak , desszert , kedvencünk , krémes

Brownies sztracsatella krémmel Bevásárló listához


10 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 60 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
115 kcal 7 g 6 g 14 g
4,5 / 37 Értékelés:

Összetevők:

  • 140 gr zsírszegény natúr joghurt
  • 2 darab tojás
  • 100 gr teljes kiőrlésű liszt
  • 1 tk őrölt fahéj
  • 2 ek olívaolaj
  • 3 ek eritrit
  • 50 gr dió
  • 3 ek diabetikus kakaópor

Elkészítés:

Egy keverőtálba töltjük a lisztet, a sütőport, a kakaóport, és az édesítőszert.
Hozzáadjuk a fahéjat, az olajat, a natur joghurtot, a diót, majd a végén a habbá vert tojásokat.
Az alapanyagokat néhány perc alatt lágy masszává dolgozzuk össze.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük.
Elkészítjük a krémet:
A lisztet egy lábasban simává kavarjuk a tejjel, majd kis lángon sűrűre főzzük.
Hozzákeverjük a vaníliarúd kikapart belsejét, az édesítőszer felét, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Lereszeljük a csokit.
Ha kihűlt, a tejszínt a maradék édesítőszerrel habbá verjük, és óvatosan a főzött krémbe forgatjuk.
Végül a csokit is hozzákeverjük és hűtőben lehűtjük.