Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Szőlős, mozzarellás zöldsaláta avokádóval
antioxidáns , kedvencünk , szőlős

Szőlős, mozzarellás zöldsaláta avokádóval Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 5 perc Főzési idő: 10 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
215 kcal 16 g 10 g 13 g
5 / 65 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 fürt szőlő
  • 40 gr napraforgómag
  • 100 gr mozzarella light
  • 80 gr madársaláta
  • 1 darab avokádó

Elkészítés:

A szőlőszemeket megmossuk, az avokádót vékony szeletekre vágjuk.
A mozzarella golyókat félbevágjuk, a saláta leveleket megmossuk.
Tálkába rendezzük a leveleket, ráhalmozzuk az avokádót, a szőlőt, valamint a sajt darabokat, és az egészet megszórjuk hántolt napraforgó maggal.