Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Mascarponés haltatár
könnyű , lazac , mascarpone

Mascarponés haltatár Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 10 perc Főzési idő: 10 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
226 kcal 18 g 12 g 7 g
5 / 16 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 kk só
  • 250 gr mascarpone light
  • 4 kk kapor
  • 150 gr füstölt lazac
  • 1 csipet fehér bors
  • 1 darab citrom

Elkészítés:

A kaprot felaprítjuk, a füstölt lazacot vágódeszkán nagyon apróra vágjuk, majd villával is áttörjük. 
Ízesítjük a sóval, egy csipetnyi borssal, és belefacsarjuk a citrom levét.
Végezetül hozzáadjuk a mascarponét, elkeverjük, majd megkóstoljuk, és ha szükséges, ízesítjük még a fűszerekkel.
Tálalás előtt 1-2 órán keresztül hűtőben hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek, majd a pirítósokkal, és a kaporral meghintve tálaljuk.