Elkészítés:
Egy keverőtálban a tojást habosra keverjük 70 gr vajjal, valamint 300 gr eritrittel. (kb.10 perc)
Hozzáadunk 250 ml tejet, majd beleszitáljuk a sütőporral, a csipetnyi sóval, és a diabetikus kakaóporral elkevert lisztet.
A homogén masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, és 30-35 perc alatt, légkeveréses sütőben 170 fokon megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet:
Egy kisebb edényben felmelegítünk 300 ml tejet, és folyamatos keverés közepette hozzáadjuk a maradék édesítőszert, és a búzadarát.
Ha elkezd a teteje buborékolni, beleszórunk 120 gr kókuszreszeléket, és vele együtt sűrű krémmé főzzük.
Félrehúzzuk a tűzről, hogy kihűljön, és belekeverünk 80 gr vajat.
Ha teljesen kihűlt a krém, a tésztát egy vágódeszkára borítjuk, és félbevágjuk.
Az egyik felét megkenjük a kókuszos krémmel, a másik felével pedig beborítjuk.
Megszórjuk a maradék kókuszreszelékkel, és szeletekre vágva tálaljuk.