Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Frankfurti leves virslivel
burgonyás , hagyományos , házias , klasszikus

Frankfurti leves virslivel Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 45 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
296 kcal 23 g 13 g 13 g
5 / 1 Értékelés:

Összetevők:

  • 2 tk só
  • 1 kk köménymag
  • 500 gr kelkáposzta
  • 200 ml főzőtejszín 10%
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csipet fehér bors
  • 300 gr baromfivirsli

Elkészítés:

Az apró darabokra vágott kelkáposztát 0.8 dl vízben feltesszük főni.
Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a sót, borsot, a fűszerköményt.
Lassú tüzön főzzük a levest, majd mikor már puha a kelkáposzta, a levest a tejszínnel besűrítjük, végezetül hozzáadjuk a karikákra vágott virslit, és összeforraljuk.