Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Hagymás-kapros pulykaragu
főfogás , fűszernövény , könnyű , szárnyas

Hagymás-kapros pulykaragu Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 30 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
265 kcal 10 g 28 g 14 g
5 / 5 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tk só
  • 400 gr pulykamell filé
  • 2 ek olívaolaj
  • 4 kk kapor
  • 250 ml főzőtejszín 10%
  • 1 csipet fehér bors
  • 2 ek étkezési keményítő

Elkészítés:

Az apróra darabolt pulykamellet az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a sót, a borsot, a csíkokra vágott vöröshagymát, majd lefedve puhára pároljuk.
Az étkezési keményítőt a tejszínnel elkeverjük, és ráöntjük a ragura.
Készre főzzük, majd a szárított kaporral megszórva grill zöldségekkel tálaljuk.