Elkészítés:
Érdemes alaposan megnézni milyen gyümölcsöt vásárolunk a mangókrémleveshez: lehetőleg a picit puhább és pirosas, érett mangókat válasszuk szemben a zöldes színű éretlen, vagy a már megbarnult túlérettel szemben.
A megmosott, megszárított mangót egy vágódeszkára tesszük és egy kés segítségével levágjuk a mag két oldaláról a húsát.
Az így kapott ovális alakú gyümölcshúsokat a tenyerünkbe véve hosszanti és keresztirányban is bekockázzuk úgy, hogy a héját nem vágjuk át.
Ha megvannak a kockák, fogjuk a mangó darabot és megpróbáljuk a külső héjánál befelé nyomni a gyümölcshúst.
Végül az így kapott "sündisznó" héját egy éles késsel elválasztjuk a gyümölcs húsától.
A kapott gyümölcshúst egy edényben egy csipet sóval ízesített vízben feltesszük főni, majd ha felforrt leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
Hozzáadjuk a kókusztejet, a lime levét, a reszelt héját és egy botmixerrel krémesítjük.
Kókuszchipssel tálaljuk.