Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Joghurtos őszibarack krémleves, pirított mandulába forgatott túrógombóccal
cukormentes , gyümölcsös , kedvencünk , kényeztető , közepesen nehéz , krémleves , ünnepi

Joghurtos őszibarack krémleves, pirított mandulába forgatott túrógombóccal Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 60 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
231 kcal 5 g 17 g 50 g
5 / 10 Értékelés:

Összetevők:

  • 140 gr zsírszegény natúr joghurt
  • 0,5 darab tojás
  • 120 gr sovány túró
  • 1 csipet só
  • 30 gr pirított mandula
  • 400 gr őszibarack
  • 5 ek eritrit
  • 30 gr búzadara
  • 800 ml 0,1%-os tej

Elkészítés:

A megtisztított, hámozott barackot feldaraboljuk.
Összeturmixoljuk a tejjel és a joghurttal.
Ízesítjük a 4 e. kanál édesítőszerrel, majd egy-két óra alatt lehűtjük.
A grízt, a túrót, a sót, a tojást, és az 1 e. kanál édesítőszert összekavarjuk, gombócokat formálunk belőle.
Lobogó vízbe tesszük a golyókat, majd miután feljönnek a víz felszínére, onnantól számítva még öt percig főzzük őket.
Végül pirított mandulába hempergetjük valamennyit, és a lehűtött levessel tálaljuk.