Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Tonhalas mousse-al töltött nektarin
halas , nektarin , nyári

Tonhalas mousse-al töltött nektarin Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 10 perc Főzési idő: 20 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
297 kcal 19 g 16 g 19 g
5 / 10 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 160 gr tonhal saját lében
  • 1 tk só
  • 4 db nektarin
  • 200 gr mascarpone light
  • 1 csipet fehér bors
  • 40 gr dió
  • 1 darab citrom

Elkészítés:

A tonhalkonzervek levét leöntjük és egy keverőtálba tesszük a halhúst.
Ízesítjük a sóval, a borssal, valamint a citrom kifacsart levével.
A vöröshagymát apró darabokra vágjuk, majd ezt is a tonhalhoz keverjük.
Végül belekanalazzuk a krémsajtot és botmixer segítségével az egészet krémesre keverjük.
A nektarinokat megmossuk, meghámozzuk, félbevágjuk és a magjukat kiemeljük.
A félbevágott gyümölcsöket megtöltjük a tonhalkrémmel, hűtőbe tesszük, végül tálaláskor a nektarinok tetejét egy-egy dió darabkával díszítjük.