Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Krémsajtos kapros lazackrém
halas , kedvencünk , kényeztető , mediterrán , vendégváró

Krémsajtos kapros lazackrém Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 15 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
268 kcal 10 g 12 g 33 g
5 / 15 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 csipet só
  • 4 szelet rozskenyér
  • 100 gr mascarpone light
  • 2 kk kapor
  • 100 gr füstölt lazac
  • 1 csipet fehér bors
  • 1 darab citrom

Elkészítés:

A füstölt lazacot konyhai robotgéppel felaprítjuk.
A krémsajtot elkeverjük a kaporral, a citromlével, a sóval, majd hozzáadjuk az aprított lazacot.
A kenyérszeleteket megpirítjuk, a lazackrémet ráhalmozzuk és frissen őrölt borssal fogyasztjuk.