Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Narancsos mángold saláta
gránátalma , mángold , narancsos

Narancsos mángold saláta Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 10 perc Főzési idő: 10 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
201 kcal 6 g 6 g 35 g
5 / 11 Értékelés:

Összetevők:

  • 2 darab narancs
  • 40 gr mogyoró
  • 100 gr mángold
  • 1 db gránátalma
  • 2 darab alma

Elkészítés:

A mángold leveleket alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük.
Amennyiben zsenge mángolddal dolgozunk, nem szükséges a középső, vastagabb szárát kivágnunk; így az egészet szárastól vékony csíkokra vágjuk.
A narancsot meghámozzuk, cikkekre szedjük, a gránátalmát pedig kettévágjuk és a belsejében lévő magocskákat egy fakanál segítségével egy tálkába kiütögetjük.
Az almát tisztítás után apróra kockázzuk, az egész mogyoró szemeket félbe vágjuk.
Egy salátástálba rendezzük a leveleket az almával és a naranccsal, majd megszórjuk a gránátalmával és a mogyoró darabkákkal.
Natúr joghurtos öntettel tálaljuk.