Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Krémsajtos, márványos brownie
brownie , csoki imádóknak , desszert , karácsonyra , mascarpone , sütemény

Krémsajtos, márványos brownie Bevásárló listához


40 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 70 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
86 kcal 8 g 3 g 16 g
5 / 10 Értékelés:

Összetevők:

  • 6 darab tojás
  • 100 gr teljes kiőrlésű liszt
  • 1 csipet só
  • 5 gr sikér
  • 500 gr mascarpone light
  • 200 gr margarin 20% zsírtartalmú
  • 450 gr eritrit
  • 270 gr diabetikus étcsokoládé

Elkészítés:

A darabokra tört csokoládét a margarinnal vízgőz felett megolvasztjuk.
A mascarponét 150 g eritrittel, a két tojással jól kikeverjük.
A már kihűlt csokoládéba belekeverjük a 300 g eritritet és a 4 tojást, majd beleszitáljuk a sóval és a sikérrel elkevert lisztet.
Robotgéppel összedolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a csokis massza 2/3ad részét, rákanalazzuk a mascarponét, majd erre kanalazzuk a maradék csokis masszát.
Egy villa segítségével a legfelső réteget márványosra keverjük.
Előmelegített sütőben 170 C-on kb. 45-50 percig sütjük.