Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Cabanossi kolbásszal rakott padlizsán
mediterrán , padlizsán , sajtos

Cabanossi kolbásszal rakott padlizsán Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 15 perc Főzési idő: 25 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
385 kcal 29 g 21 g 12 g
5 / 10 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 kk só
  • 600 gr padlizsán
  • 1 ek olívaolaj
  • 8 darab koktélparadicsom
  • 80 gr edami sajt
  • 4 db cabanossi kolbász

Elkészítés:

 A padlizsánokat megmossuk, 1 cm-es karikákra vágjuk, besózzuk. 
Egy felhevített serpenyőben az olívaolajon mindkét oldalukat 2-2 perc alatt megsütjük, félretesszük.
A kolbászkákat nagyobb karikákra vágjuk, a sajtot lereszeljük, a koktélparadicsomokat pedig félbevágjuk.
Egy hőálló tálban sütőpapírra fektetjük a padlizsán karikákat, ráhalmozzuk a paradicsom- és kolbász darabkákat, majd beborítjuk a reszelt sajttal.
180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.