4 személy részére | Előkészületi idő: 10 perc | Főzési idő: 30 perc |
Kalória | Zsír | Protein | Szénhidrát |
---|---|---|---|
518 kcal | 7 g | 22 g | 93 g |
A spagetti főzéséhez egy tésztafőző edényben sós vízet forralunk, beletesszük a tésztát és al dentére főzzük.
Leszűrjük és egy keveset félreteszünk a főzővízből.
Közben a kapribogyót és az olívabogyót apróra daraboljuk, a paradicsomokat felkockázzuk.
Egy serpenyőben az olíván megpirítjuk a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a szardellát, sózzuk és borsozzuk.
Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és a friss paradicsom darabkákat is, valamint az olívabogyót és a kapribogyót is.
Ha szükséges, öntünk hozzá a tészta főzővizéből, belereszeljük a parmezánt és összeforgatjuk a tésztával.