12 személy részére | Előkészületi idő: 30 perc | Főzési idő: 60 perc |
Kalória | Zsír | Protein | Szénhidrát |
---|---|---|---|
253 kcal | 15 g | 12 g | 24 g |
Fagyasztott spenót használata esetén megvárjuk, míg kiolvad a spenót és kinyomkodjuk belőle a nedvességet.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, kiolajozunk egy kb. 40*30 cm-es téglalap alakú tepsit és beleterítjük a réteslap felét.
A feta sajtot, a tojásokat, a lecsöpögtetett spenótot, a zúzott fokhagymát, a borsot és a sót összekeverjük, ezt a tölteléket eloszlatjuk a kiterített réteslapon, megszórjuk a magvakkal és beborítjuk a maradék réteslappal.
A legfelső réteslapot megkenjük az olívaolajjal, majd sütőbe téve aranybarnára sütjük.