Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Pestós csirkemell retekágyon, zöldsalátával
csirkés , kedvencünk , könnyű , olaszos , tavaszi

Pestós csirkemell retekágyon, zöldsalátával Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 55 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
139 kcal 10 g 13 g 2 g
4,5 / 9 Értékelés:

Összetevők:

  • 1 tk só
  • 8 darab retek
  • 15 gr pestó
  • 4 ek olívaolaj
  • 1 Fej jégsaláta
  • 1 csipet fehér bors
  • 2 darab csirkemell

Elkészítés:

A csirkemelleket sóval, borssal ízesítjük, megkenjük a pestóval, majd légmentesen lezárva kb. 20 percre hűtőbe tesszük, hogy jól átjárják az ízek.
Cikkekre vágjuk a megtisztított retket.
Egy serpenyőbe öntjük az olívaolajat, és alacsony hőmérsékleten, hogy oda ne égjen a pesto, megsütjük a húsdarabokat.
 A csirkemelleket tálra helyezzük, és a serpenyőben maradt olajon átforgatjuk a feldarabolt retket.
A húst felszeleteljük, és a retekre fektetve, zöldsalátával tálaljuk.