Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Ropogós malackaraj édes sült hagymával
elegáns , főfogás , haladóknak , klasszikus , malac , rozmaringos , téli , ünnepi

Ropogós malackaraj édes sült hagymával Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 170 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
531 kcal 27 g 52 g 25 g
5 / 6 Értékelés:

Összetevők:

  • 2 tk só
  • 4 ág rozmaring
  • 2 ek olívaolaj
  • 12 darab lilahagyma
  • 1 kg karaj
  • 1 tk fehér bors
  • 2 ek eritrit

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
A karajt kívülről dörzsöljük be a sóval, borssal, helyezzük egy mélyebb sütőtálba, vagy tepsibe.
Takarjuk le alufóliával, és süssük kb. egy órán keresztül lefedve.
Az egy óra elteltével vegyük le a fóliát, tegyük rá a rozmaring ágakat, és süssük tovább 200 fokon, míg a hús ropogósra nem sül. (20-30 perc)
A megtisztított hagymafejek alját és tetejét vágjuk le, tegyük őket egy sütőtálba.
Locsoljuk meg őket az olaj és az édesítőszer keverékével, forgassuk össze, és süssük őket fóliával betakarva bő egy órán keresztül 180 fokon.
Egy óra leteltével fedetlenül süssük még őket 5-10 percig.