Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Ruccola salátás, aszalt paradicsomos meleg szendvics
előétel , húsmentes , könnyű , mediterrán , paradicsomos , vendégváró

Ruccola salátás, aszalt paradicsomos meleg szendvics Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 15 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
261 kcal 9 g 13 g 33 g
4,5 / 6 Értékelés:

Összetevők:

  • 100 gr ruccola
  • 4 szelet rozskenyér
  • 100 gr olajban eltett aszalt paradicsom
  • 100 gr mozzarella light
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A kenyérszeletek egyik oldalát bedörzsöljük a fokhagymával.
Ráhelyezzük a lecsöpögtetett, aszalt paradicsomdarabokat, tetejüket bevonjuk a mozzarella szeletekkel, és előmelegített sütőben (160 fokon) a sajt ráolvadásáig sütjük.
Ruccolával tálaljuk.