Filterek

  • Desszert
  • Előétel
  • Főétel
  • Ital
  • Köret
  • Leves
  • Öntetek
  • Reggeli
  • Saláta
  • Savanyúság
Szűrési feltételek

    Kategóriák

Hozzávalók

Zöldséges rablónyárs kapros-joghurtos öntettel
csupazöld , előétel , grill , gyors , húsmentes , kedvencünk , kertiparti , mediterrán , pénztárcabarát , vendégváró

Zöldséges rablónyárs kapros-joghurtos öntettel Bevásárló listához


4 személy részére Előkészületi idő: 0 perc Főzési idő: 55 perc

Tápérték:

1 személy részére
Kalória Zsír Protein Szénhidrát
183 kcal 3 g 11 g 27 g
5 / 22 Értékelés:

Összetevők:

  • 4 fej vöröshagyma
  • 2 tk só
  • 2 darab kaliforniai paprika
  • 4 darab paradicsom
  • 1 ek olívaolaj
  • 8 darab csiperke gomba

Elkészítés:

Az olívaolajjal átkenjük a grillrácsot.
Megmossuk, majd megszárítjuk a zöldségeket.
A kétféle paprikát kicsumázzuk, és felkockázzuk; a paradicsomokat, vöröshagymát negyedeljük, a gombafejeket megfelezzük.
A zöldségeket meghintjük vékonyan a sóval, majd nyársra húzzuk tetszőleges sorrendben.(Célszerű gombával, paradicsommal lezárni a nyársat, mivel ezek nem esnek szét darabjaikra.)
Pirulásig grillezzük őket.
Kapros, joghurtos öntettel tálaljuk.